112

GEZOCHT: 34 jarige man voor doodsteken 18 jarige jongen.

Politie Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

Onlangs zijn we in de vroege ochtend op 3 adressen in Ede tegelijkertijd `binnengevallen┬┤ voor de aanhouding van een 34 jarige Marokkaanse man. Hij wordt gezocht wegens poging moord / doodslag.

De man wordt er van verdacht een 18 jarige jongen in Utrecht te hebben neergestoken. We hebben echter aanwijzingen dat hij mogelijk in Ede verblijft.

Ziet of kent u deze man? Handel dan niet zelf maar meldt dit bij ons! 

In Utrecht is op 3 mei 2017 de 18-jarige jongen neergestoken. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij later in het ziekenhuis overleed.
De vermoedelijke dader is van Marokkaanse afkomst, is rond de 34 jaar oud en is bekend onder de naam Si Mohamed el Harrachi. Het is goed mogelijk dat El Harrachi inmiddels een andere naam gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat hij in het verleden al vaker een valse naam heeft opgegeven.

Sinds de 18-jarige jongen werd neergestoken, ontbreekt van de dader ieder spoor. Gezien de ernst van het misdrijf is besloten El Harrachi ook op de Nationale Opsporingslijst (NOL) te plaatsen.

Weet u wie de man op de foto is, waar hij zich bevindt of welke naam hij gebruikt, meldt u dat dan zo snel mogelijk bij de politie. Benader hem niet zelf.

#PolitieEde

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden