Willemijn Koppenol-Gimbrère toont haar werken in het Toon Hermanshuis Ede

In het Toon Hermans Huis Ede is tot eind september weer een nieuwe expositie te bewonderen. Vanaf heden exposeert Willemijn Koppenol-Gimbrère haar werken. Willemijn begon haar schildersloopbaan met aquarelleren, maar ontwikkelde al snel een passie voor het werken met acryl.

Wars van opgelegde patronen heeft zij een geheel eigen stijl ontwikkeld, herkenbaar aan een mystieke vormgeving en een warme kleurzetting. Haar doel is de oplettende toeschouwer een eigen virtueel schilderij te laten creëren dat aansluit bij zijn eigen verwachtingspatroon.

Gevoel en stemming zijn heel bepalend voor het tot stand komen van het werk van Willemijn. “Ik hanteer licht en kleur als belangrijkste middelen om emoties op het doek tot leven te laten komen. Schilderen is niet gebonden aan leeftijd. Gevoel is iets dat nooit eindigt.” Willemijn schildert ondanks haar hoge leeftijd nog steeds. Haar doeken zijn onveranderd kleurrijk en eigentijds, waardoor ze in menig modern interieur een plaatsje kunnen krijgen. Het zijn werken met een verhaald dat immer verteld kan worden.

Deze expositie is te bezichtigen tot 30 september gedurende de openingstijden van het inloophuis.

Voor informatie: 06-22161969 of via [email protected]

Het Toon Hermans Huis is gevestigd aan de Telefoonweg 124B in Ede (er is een lift aanwezig).

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden