Cursus Voluit Leven kan uw leven veranderen

Indigo
Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdagmiddagen organiseert Indigo een training Voluit Leven met Mindfulness. In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere bewuste kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken.

Dit leert u door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die u niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waar u wel invloed op heeft.

Door de training te volgen krijgt u meer kijk op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden we aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Daardoor gaat u bewuster leven en leert u meer te leven vanuit door uzelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor u).

De training is bedoeld voor inwoners van de gemeente Ede. Ook zeer geschikt voor mantelzorgers.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Data: 15 + 22 september, 13 + 27 oktober, 3 + 10 + 17 + 24 november 2017.

Plaats: Buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1 in Ede

De kosten bedragen € 25,- (cursusmateriaal)

Voor meer informatie en aanmelding voor de cursus kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met het secretariaat van Indigo: (026) 312 44 83.

Indigo Gelderland afdeling Preventie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden