Jubileumviering In Goede Aarde met kleine streekmarkt en open tuin

Foto: Ede.nieuws.nl

Dagactiviteitencentrum In Goede Aarde bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren ze zaterdag 24 juni met een kleine streekmarkt vanaf 10.45 uur. Begin dit jaar heeft In Goede Aarde het kwaliteitskeurmerk zorgboerderijen behaald en dit keurmerk zal om 11.00 uur worden onthuld.

Daarna is er een heerlijk kopje koffie/thee of limonade. De cakejes en hapjes zijn gemaakt door de deelnemers. Er is een kleine streekmarkt (voor de deelnemers aan deze markt kunt u de website www.ingoedeaarde-ede.nl raadplegen) Daarnaast zijn er een aantal Oudhollandse spelen.

Voor de kinderen is er een springkussen. Er is dus genoeg te beleven voor jong en oud. Bij slecht weer zal er veel binnen en in tenten plaatsvinden. Vergeet niet de moestuin, bloementuin en de tuinen van de families Van Weerdenburg en Van Hensbergen te bewonderen.

Ook op zondag 25 juni kunt u de tuin bezichtigen en zal er koffie/thee of limonade met een zelfgemaakt cakeje zijn. Let op er zal dan geen streekmarkt zijn. Wel zijn er dan nog de Oudhollandse spelen en het springkussen.

Ook kunt u tijdens het opentuin weekend een kijkje nemen achter de schermen bij “In Goede Aarde”.

Beide dagen bent u van harte welkom vanaf 10.45 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Doesburger molenweg 8, Ede

In Goede Aarde

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden