SEC KunstWerkplaats: Sponsor een oudere met dementie

Foto: Ede.nieuws.nl

Willeke Alberti komt op woensdag 14 juni optreden op locatie Walraven in Bennekom voor mensen met dementie.

”We zijn bijzonder blij dat we dit in samenwerking met Opella hebben kunnen organiseren. Het ouderenfonds verdubbeld de sponsorinkomsten waardoor we de actie ‘Breng Willeke naar Bennekom’ konden opzetten. Om het financieel rond te krijgen hebben we nog sponsors nodig dus wij vragen om u en jouw medewerking! Voor 10 euro geeft je een oudere en hun naasten een onvergetelijke middag.”
Sponsoring kan door 10 euro (of meer) over te maken op NL59RABO0151177082 t.n.v SEC KunstWerkplaats te Ede. ”Op dit moment hebben we 1340,00 euro binnen en is nog 1660,00 euro te gaan.

We updaten het binnengekomen bedrag zodra u sponsoring binnen is. De stand is te volgen op facebookpagina: Breng Willeke Alberti naar Bennekom.”
”Laten we dit optreden met elkaar mogelijk maken. Door de muziek en de herinneringen komt er weer veel tot leven.¬†Voor de mensen met dementie maar ook voor de mensen er omheen een geweldige ervaring. Uiteraard zullen we een verslag van het optreden aan de sponsoren opsturen.”

Walraven is een van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. Deze wijk is een gevarieerde woonbuurt waar jong en oud samenleven. Het gebouw Walraven heeft op de begane grond twaalf kleinschalige woningen voor mensen met dementie. De verdiepingen van Walraven bieden appartementen, die worden verhuurd via woningstichting Woonstede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden