Oproep voor Stichting Hartekind

Foto: Ede.nieuws.nl

De Edese Jamie is bijna 4, en gaat op 24 juni mee doen aan een obstical run. Niets bijzonders toch? Maar deze run is de Hartekind Challenge, want Jamie is een Hartekind.

Hij is geboren met aangeboren hartafwijkingen en heeft al 4 Hartoperaties (2 openhart) ondergaan. Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze Hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: “Kind zijn, hart nodig!”

Op 24 juni vindt de Hartekind Challenge plaats en de hele familie doet mee, Mama gaat de 5KM lopen, papa de 10KM en ook broer Timo (8) loopt de obstical run mee.

We willen vooral meer bekendheid voor de stichting en zo veel mogelijk geld ophalen. Niet alleen voor Jamie, maar ook voor alle kinderen die nog geboren gaan worden. “Zodat elk Hartekind straks kan spelen zoals elk ander kind”

Sponsoren kan via onderstaande link:

https://www.pifworld.com/nl/groups/l-kmN57MRBE/team-lajamieditimo/about

Foto: Dineke Cost

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden