Spelend wijs bij Dribbel in Ederveen

Foto:

Bij onze peuteropvang helpen we kinderen spelend wijs te worden. Dat doen we met heel ons hart. En met oog en oor voor uw peuter. Onze kracht? Goed kijken naar uw kind. Zien wat het nodig heeft en daarop aansluiten. We halen meer uit het vrije spel en dus meer uit uw kind.

Dribbel is een van de locaties van Spelenderwijs voor peuters van 2 tot 4 jaar. Aan de hand van thema’s wordt gewerkt aan alle ontwikkelingsgebieden van uw kind. Bij alle thema’s staat het spel van uw kind centraal. De dagindeling is herkenbaar waardoor de overgang naar de basisschool makkelijker wordt.

Dribbel is gehuisvest in Buurtcentrum De Zicht in Ederveen en heeft de beschikking over een mooie, grote lichte ruimte met duidelijke hoeken, waarbij uw peuter uitgedaagd wordt om met afwisselend spelmateriaal te spelen.

De peuteropvang is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend geopend van 8.45 uur – 12.00 uur en op woensdagochtend van 8:45 – 12:15 uur.

Inschrijven kan al vanaf 1,5 jaar! Een inschrijfformulier kunt u ophalen bij Dribbel (Marktplein 10) of via www.spelenderwijsede.nl. Kom gerust eens kijken met uw kind. U bent altijd welkom!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden