De Roparun, voor die ander. Met kanker!

De naam doet wellicht vermoeden dat de Roparun een gewoon (hard)loopevenement is. Je moet inderdaad wel behoorlijk sportief zijn, wil je een afstand van zo’n 70 km (per persoon) in twee dagen overbruggen. In teamverband zelfs ruim 500 kilometer. Tijdens die twee dagen zullen de teamleden elkaar ondersteunen, samen volhouden, lachen, huilen, vallen en weer opstaan.

Tijdens de estafette komt de teamleden de parallel naar boven met een bekende met kanker die ditzelfde ervaart. Het belang van ‘elkaars krachten benutten’ gaat op voor de leden in het team, maar ook voor hen die in gedachten met ons meelopen. Voor hen die thuis zitten met kanker en de krachten van zijn familie en vrienden moet benutten om naast het lachen en vallen ook te kunnen lachen en weer opstaan. Dáárvoor doet Team Climax Ede mee aan de Roparun, al voor het vierde jaar op rij.

Heeft u nu ook iemand, met kanker, in gedachten die uw en onze krachten kan benutten? Steun hen dan via een donatie aan de Roparun. Dat kan via deze website (www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=490958) of door deel te nemen aan een van onze acties via www.teamclimaxede.nl/acties.

Gedurende de voorbereidingen komen de Roparun-teams een paar keer bij elkaar. Bij een van die bijeenkomsten vertolkte Luizter de Roparun in woord en zang. Een fragment van deze vertolking ziet u bij dit bericht. Wilt u hier meer van zien? De video speelt aansluitend verschillende fragmenten af.

Roparun Team Climax Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden