PC HULP AAN HUIS

 

Vanaf heden is het in Lunteren mogelijk om thuis of in Buurtcentrum De Schakel individueel geholpen te worden bij het oplossen van uw problemen met uw computer, laptop, tablet of smartphone. U kunt gebruik maken van deze dienst indien u problemen heeft met bijvoorbeeld het inrichten van uw zojuist aangeschafte apparatuur, bij het gebruik maken van algemene toepassingen (appjes), de digitale overheid, internetten, social media, enzovoort. Ook is het nu mogelijk om op individuele basis onze cursussen te volgen.
Een groot aantal deskundige vrijwilligers zijn hiervoor beschikbaar. De kosten zijn slechts € 3,15 per kwartier.
U kunt gebruik maken van deze dienst door te bellen met 482992 tussen 9.00 en 12.00 uur of door het aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier is te verkrijgen bij De Schakel en Het Westhoffhuis of te downloaden via onze website.
Uiteraard blijven we ook de bekende groepsgewijze cursussen geven, met name de basiscursussen voor de laptop en de tablet.  Op de website (www.sscvl.nl) staat ons gehele cursusaanbod vermeld; dit is ook te verkrijgen (inclusief aanvraagformulier) bij Het Westhoffhuis en De Schakel.
SSCVL (De Schakel en Het Westhoffhuis) is een gecertificeerd leercentrum van SeniorWeb, echter ook niet-leden van Senior Web kunnen gebruik maken van onze diensten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden