Tijdelijke sluiting Toon Hermans Huis

Toon Hermans huis
Foto: Ede.nieuws.nl

Ede- We hebben het dinsdag allemaal gehoord; er zijn strengere maatregelen nodig om het aantal besmettingen met het coronavirus te laten dalen.

Dat geldt ook voor ons Toon Hermans Huis, helaas. Vandaag hebben wij besloten dat ons inloophuis vanaf aanstaande maandag 19 oktober dicht gaat. Een lastig besluit, dat we weloverwogen genomen hebben.

Inloop

Onze gasten geven aan grote behoefte te hebben om te komen, wij willen ze ontvangen, maar we moeten ze ook beschermen. Daarom sluiten wij ons Toon Hermans Huis voor nieuwe gasten, maar maken we voor onze huidige gasten die aangeven veel last te ondervinden van onze sluiting een uitzondering. Voor hen zijn wij op afspraak geopend. Een afspraak kan gemaakt worden gedurende onze reguliere openingstijden op dinsdag, woensdag en donderdag en tijdens Bakkie Troost op de eerste zondag van de maand.

Lijn en Kleur

Voor de deelnemers van Lijn en Kleur wordt een uitzondering gemaakt. Zij zijn hiervan op de hoogte gebracht door hun schilderdocent.

Zingen via Zoom

Ons koor Zingen voor je Leven zingt vanaf dinsdag 27 oktober aanstaande weer via Zoom.

Toon Tuin

In onze Toon Tuin vinden in november nog enkele winterwerkzaamheden plaats en dan begint op winterstop.

Wij blijven bereikbaar!

Wij realiseren ons heel goed dat u juist in deze tijd extra behoefte heeft aan een praatje of steun en daarom blijven wij bereikbaar. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 06 – 22 161 969 of een mail sturen naar [email protected] Wij houden u via onze website op de hoogte. Pas goed op uzelf!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden