Word jij een EHBO-held?

Foto: Rode Kruis

Ben jij een echte EHBO-held of wil je dat graag worden? Meld je dan aan voor cursus jeugd EHBO bij het Rode Kruis in Ede.

Op vrijdag 6 november starten wij weer een nieuwe cursus in ons gebouw aan de Klinkenbergerweg 30c in Ede. De cursus duurt van 19.00 tot 21.00 uur en in de pauze krijg je wat te drinken. In de schoolvakantie is er geen les.

Je leert wat je moet doen bij kleine ongelukken in en om het huis en hoe je 112 moet bellen. Lekker actief aan de slag onder begeleiding van de vrijwilligers van het Rode Kruis, en zo samen leren hoe je veilig iemand kunt helpen. Zo weet je na deze cursus wat je moet doen bij een bloedneus, brandwond, kneuzing en nog veel meer.

Na afloop krijg je een echt certificaat! De cursus is geschikt voor kinderen tussen de 11 en 16 jaar. Voor de deelnemers zijn aan deze lessen geen kosten verbonden.

Naast de Corona maatregelen die de Overheid heeft afgekondigd, hanteert het Rode Kruis ook nog aanvullende richtlijnen. Je volgt de lessen bij ons dus superveilig!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel 06-51561521

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden