CULTURA PLUS IS ER VOOR U

Foto: Cultura Plus

Op dinsdagochtend 11 februari bent u vanaf 09.30 uur van harte welkom bij de 6e Cultura Plus!

Cultura Plus is dé plek om elkaar als 65 plusser in een gezellige en inspirerende  sfeer te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Meedenken is vrijblijvend en drijft op het enthousiasme te willen helpen met  inkleuren van elkaars leven met kunst en cultuur. Kom dus ook naar deze gezellige ochtend met gratis koffie en thee én levende muziek!

Cultura Plus verzamelt ideeën, dromen en wensen en daaromheen mensen die van die ideeën werkelijkheid willen maken. Op het programma van 11 februari is er naast ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën ruimte voor Harry Wigchert die ons meeneemt in de wereld van de Russisch orthodoxe kerk, Byzantijnse gezangen en icoonschilderingen. Maar eerst kunt u in ons mini theater kennismaken en genieten met het seniorentheater waarin leeftijdgenoten laten zien en horen wat zij met de theaterlessen doen die zij van Boaz Boele krijgen. Jantina Boelens neemt deze keer de speakerscorner voor haar rekening met een bijzonder prikkelend onderwerp. Voelt u zich vrij op deze ochtend gezellig een vriend of vriend mee te nemen.

Meer informatie over meedoen aan de Cultura Plus activiteiten via: www.cultura-ede.nl/plus of [email protected] Agendatip! De volgende Cultura Plus is op 10 maart 2020!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden