Infomiddag spirituele school IBBO Barnsteen

Foto: IBBO

Erkent onderwijs voor kinderen van 4 tot 20 jaar

De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs IBBO Barnsteen is afgelopen november 2019 wederom erkent door de inspectie. De inspectie kwam op bezoek voor een kwaliteitsonderzoek. De kleinschalige particuliere school bestaat nu ruim 3 jaar.

De school aan de Horalaan 3A in Ede, houdt een informatiemiddag op woensdag 22 januari van 16 uur tot 17.30 uur. Er is plek voor nieuwe kinderen. Ook nieuwe begeleiders, bestuursleden of andere ondersteuners zijn van harte welkom.

IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Er komen veelal hoog-gevoelige kinderen.

IBBO Barnsteen is een school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatiemiddag op woensdag 22 januari 2020, start om 16 u, Horalaan 3A in Ede.

Voor aanmelding of meer info mail naar [email protected]

Kijk ook bij  www.ibbo.eu  of www.facebook.com/ibbobarnsteen  of  www.bewustede.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden