Help jij Theater Tegendraads?

Foto: Tegendraads

Na bijna anderhalf jaar is het zover. Theater Tegendraads moet verhuizen. De huidige plek is te klein en ook de trap om er te komen is voor de meeste spelers een enorme onderneming. Iedere ochtend moet er eerst worden uitgerust van de tocht over de 52 treden voordat we kunnen repeteren en dat is geen goede zaak.

Afgelopen week is er dan een geschikte locatie gevonden. Groot en gelijkvloers, ideaal voor de spelers van Theater Tegendraads

Theater Tegendraads is een dagbesteding voor mensen met een beperking en zoals de naam als zegt maken ze theater met elkaar.

Het nieuwe pand in Wageningen is op dit moment nog een kale fabriekshal. In februari vindt de verhuizing plaats en wordt het pand opgeknapt voor de komst van de spelers. Er komt isolatie, een nieuwe vloer en uiteraard een podium waar ze heerlijk hun gang kunnen gaan.

Deze verbouwing kost natuurlijk best veel geld en daarom is Theater Tegendraads een crowdfundingsactie gestart. Om straks nieuwe gordijnen te kunnen aanschaffen kan er via doneeractie.nl gedoneerd worden. De rest van de gelden wordt opgehaald door het plunderen van de spaarpot van Tegendraads en door middel van fondsenwerving.

Wil jij Theater Tegendraads helpen met dit plan? Kijk dan eens op: https://www.doneeractie.nl/help-theater-tegendraads-aan-een-nieuwe-plek/-39048 en draag bij aan een prachtige toekomst voor de Tegendraadse spelers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden