Uitvaartzorg Troostrijk werkt met passie om recht te doen aan de overledene

Uitvaartzorg Troostrijk is werkzaam in de gemeente Ede, Wageningen en Veenendaal. Op verzoek ook daar buiten. Het is onze passie om verbinding te maken met de families en de overledene samen met de nabestaanden nog één keer in het licht te zetten.

Je moet veel regelen bij het overlijden van een dierbare. In een tijd van emoties moet je toch belangrijke beslissingen nemen. Dit doen wij graag samen met jou en wij zullen je hierbij goed begeleiden. Het is onze passie om verbinding te maken met de families en samen met hen hun dierbare nog één keer in het licht te zetten.

Een uitvaart maken wij graag bijzonder door te denken in mogelijkheden. Jouw wensen en die van de overledene zijn voor ons het belangrijkst.

Samen recht doen aan de overledene

Met elkaar een passend afscheid organiseren dat recht doet aan de overledene, dat is wat wij doen. Wij werken altijd vanuit ons hart en zijn erg betrokken. Hier ligt onze kracht en dit is wat ons verbindt.

Wij zijn er om in vertrouwen met jou samen te werken. Wij zijn er voor je als het gaat om de creatieve input van de uitvaart, de leiding achter de schermen én de persoonlijke begeleiding van naasten.

Dag en nacht bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden