Cultura Plus, gezellig en ondernemend

Foto: Cultura Plus

Op dinsdag 15 november a.s. is er van 10.00 tot 12.30 uur weer een gezellige Cultura Plus ochtend voor senioren in Cultura aan de Molenstraat 45 in Ede. De koffie/thee is gratis.

Op het programma staan de volgende onderdelen:

– Ideeën en dromen inventariseren om daar gelijkgestemden bij te vinden die met steun van Cultura en/of Malkander van die dromen werkelijkheid gaan maken.

– In het kader van interessante onderwerpen voor ouderen van nu, een presentatie door Richard Bakker. Lezing over ‘de schoonheid van kunst’ met gedichten, liederen en schilderingen een nieuw onderdeel:

– De speakerscorner. 7 Minuten de gelegenheid een persoonlijke mening te uiten. Opgave kan via [email protected]

 

Cultura Plus biedt een plek om kennis te  maken met nieuwe mensen. Een plek waar je je (gekste) ideeën/(stoutste) dromen kunt delen en wie weet… co-creators vinden om van dat idee werkelijkheid te maken. Zoals bijvoorbeeld de inmiddels gestartte activiteiten ‘Digitaal uitgeven’ met Paul Dunki Jacobs en  ‘DNA stamboomonderzoek en familiegeschiedenis’. Aansluiten bij deze activiteiten is nog mogelijk via [email protected]

Cultura Plus staat voor gezellige bijeenkomsten waar mensen rondom zelf ingebrachte ideeën en dromen, groepjes vormen om van die ideeën – met steun van Cultura en Malkander – werkelijkheid te maken.

Alle activiteiten en ontwikkelingen rondom Cultura Plus zijn 24/7 te volgen op www.cultura-ede.nl/plus.

Om alvast in de agenda te noteren: volgende Cultura Plus op 15 november en 10 december.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden