Jubilerend inloopcentrum Meet-Inn heropent met nieuwe uitstraling

Foto: MeetInn

Met een heropenings- en jubileumfeest op zaterdag 28 september 2019 viert Meet-Inn de vernieuwing van het inloopcentrum aan de Notaris Fischerstraat 10 in Ede. De vrijwilligers, medewerkers en gasten zijn blij met de frisse en moderne uitstraling die het inloopcentrum heeft gekregen. Geïnteresseerden zijn om 10.00 van harte welkom voor de officiële opening door wethouder Willemien Vreugdenhil van de gemeente Ede.

Programma

‘s Ochtends is er volop gelegenheid om de nieuwe inrichting, het nieuwe logo en de nieuwe website van Meet-Inn te bekijken. Ook wordt er stilgestaan bij het jubileum van deze vrijwilligersorganisatie, nu het inloopcentrum meer dan dertig jaar bestaat. ‘s Middags wordt in de professionele keuken van Meet-Inn een kookworkshop georganiseerd voor wie zich daarvoor heeft opgegeven. Daarna, van 16 tot 19 uur, volgt een receptie met buffet voor gasten, buurtbewoners en vrijwilligers.

Echte aandacht

In de afgelopen dertig jaar hebben veel mensen een gastvrij huis gevonden in Meet-Inn. Met een deskundig team van vaste medewerkers en vrijwilligers biedt het inloopcentrum maaltijden, de open inloop en diverse activiteiten aan. Bij Meet-Inn vinden gasten echte aandacht, gezelligheid en volop kansen om nieuwe mensen te ontmoeten.

September 1988

Het inloopcentrum opende, na een paar jaren van voorbereiding, op 10 september 1988 haar deuren. Meet-Inn was – en is – het initiatief van verschillende kerken in Ede en omgeving om een laagdrempelige en gastvrije plek te bieden voor ontmoeting, gesprek en een maaltijd. In eerste instantie was het bedoeld als inloopcentrum voor jongeren. Maar gaandeweg kwamen ook steeds meer oudere mensen over de drempel en is Meet-Inn zich op alle leeftijden gaan richten. In die dertig jaar zijn de participerende kerken en veel andere betrokkenen van het eerste uur het werk van Meet-Inn blijven steunen.

Modern elan

Met de vernieuwing van het interieur begint voor Meet-Inn een periode waarin de vrijwilligers en medewerkers van het inloopcentrum met fris, nieuw en modern elan de samenleving tegemoet treden. Meet-Inn werkt nauw samen met maatschappelijke organisaties en kerken in Ede. Er is volop ruimte voor gasten, de deur staat wijd open. Dus wie trek heeft in een goede en gezellige maaltijd, of vrijblijvend aan wil lopen, is van harte welkom in Meet-Inn.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden