Hulp voor samengestelde gezinnen bij Stiefgoed

Foto: Stiefgoed

Vanaf 1 oktober is er hulp voor samengestelde gezinnen in de Rijnvallei. De landelijke organisatie Stiefgoed stelt haar expertise met een nieuwe vestiging nu ook beschikbaar in Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum,  Rhenen en Veenendaal.

Hier krijgen stellen met een samengesteld gezin hulp en begeleiding bij de strubbelingen in hun familieleven. Bekend is dat veel samengestelde gezinnen ondanks de liefde toch niet slagen. Stiefgoed vergroot dit slagingspercentage door meer rust en harmonie te brengen. Hiervoor heeft zij een unieke en succesvolle aanpak ontwikkeld.

Stiefgoed is een landelijk initiatief met vestigingen in heel Nederland. Bijzonder is dat alle Stiefgoed professionals zelf ook een samengesteld gezin hebben. Dit creëert vertrouwen en begrip bij het samenwerken met cliënten naar oplossingen.

Stiefcoach Caroline Sleurink is eigenaar van de vestiging in Wageningen en hanteert de unieke werkwijze van Stiefgoed. Ze maakt gebruik van haar persoonlijke én professionele ervaring om anderen te helpen. Voor meer informatie kijk op de website www.stiefgoed.nl Stiefgoed Wageningen • Morel 9 Wageningen • 06 – 2066 2918

Caroline

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden