DIPLOMA A & B ZWEMMEN SUCCESVOL VERLOPEN!

Foto: Ede.nieuws.nl

Ede- Zaterdag werd er, bij de zwemschool van  “Sportschool Venendaal”, afgezwommen voor diploma A en diploma B.  Het was een fantastische stralende warme dag. De kinderen, ouders en andere belangstellenden kwamen in enorm grote getale naar het zwembad aan de Laan der Verenigde Naties 92 in Ede.

Er zwommen deze dag 25 kinderen voor hun zwemdiploma. O.l.v Zwemjuf Marian werd het samen met de ouders – opa/ oma en overige familieleden een gezellig afzwemfeestje. Er moest natuurlijk wel gezwommen worden. Met kleding / zonder kleding en vele baantjes schoolslag – rugslag – borstcrawl en rugcrawl.

Tevens moeten de kinderen o.a. door ‘de hoepel’ duiken.

De kinderen die hun A-diploma hebben gehaald zijn;

Naomi Maassen, Dennis Nap, Maik van Meerten, Leon Wijkstra, Keyon Boskma, Tessa den Hoed, Cilvan Harteveld, Lyam Gerritsen, Sanne van de Berg, Lisanne Hardeman, Janovah Poestkoke, Maud Lourens, Sifra Musch, Tamara Hendrikse en Finn van Dijk.

Voor het B-diploma werd er ook erg goed gezwommen. Deze ‘B’-kinderen hadden al een paar opdrachten, met goed gevolg, uitgevoerd in het diepe water van het zwembad in Veenendaal.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de zwemschool van “Sportschool Venendaal”. Even je zwemdiploma halen en dan denken dat je kind  ‘veilig’ zwemmend de zomer door kan komen is er niet bij. Kinderen hebben ook de tijd nodig om te ‘leren’ zwemmen. Alles moet tegenwoordig snel of zelfs nog sneller; ze leren er niet beter door zwemmen.

Na afloop mochten alle kinderen hun Diploma B in ontvangst nemen; van harte!

Levi van Ravensberg, Jayden Kleinhetpass, Alexijs Pol,  Esther Kleingeld, Jesse Scherrenburg,  Keano Fluit, Minoes Kreuger, Kellie Groeneveld, Manou Meijering,  Nohemi Lita Mouthaan Queija en Nova Karelse.

Allemaal van harte en ……… veel zwemplezier!  Natuurlijk zijn jullie ook welkom bij

Karate en Judo.

Voor meer informatie over o.a. zwemlessen kunt u bellen met de sportschool 0318 595007 of mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden