De Huiskamer van Ede 1e Ontmoetingsmiddag

Foto: Ede.nieuws.nl

Wat gaan we daar doen? Nou wat dacht je van een beetje rondhangen! Of hoe zeggen die jongelui dat van tegenwoordig: “Chillen”! Dat lijkt mij ook wel “tof” als je begrijpt wat ik bedoel 😉 Nee, wij hebben geen vooropgezet plan of programma dat we gaan volgen. Gewoon lekker gezellig bij elkaar zijn, elkaar ontmoeten en een beetje leren kennen.

Voor Janny en Jan Smit ben “Jij de Koning!” Jij staat deze middagen centraal. Kom dus gewoon even lekker een bakkie koffie drinken of een kopje thee als daar jouw voorkeur naar uit gaat.

Ons motto voor de middag is: “Gezelligheid kent geen tijd!”

De kopjes staan al klaar! Schenken maar. Denk wel even aan een kleine bijdrage voor de kosten.

Als gastheer en vrouw zijn wij, Jan en Janny Smit, aanwezig voor een babbeltje of een gezellig spelletje. Ook is er tijd en ruimte om wat assistentie te geven met het omgaan van een laptop of tablet. Bijvoorbeeld het aanmaken van een profiel op ‘Het scherm van Ede’, zodat je ook makkelijk contact met ‘De Huiskamer van Ede’ kunt onderhouden.

Tot komende vrijdagmiddag dus, je hoeft echt niet de gehele tijd aanwezig te blijven. Je kunt ook gewoon elk moment van die middag voor een kortere tijd binnen vallen.

Het Kernhuis Parkrand 60

Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden