Inschrijving verkooppakket Kledingbeurs de Maanen

Foto: Ede.nieuws.nl

Wat is het koud! De warme lente en zomer lijkt nog ver weg. Maar toch is het slim om nu vast je zomerkleding van de kinderen te checken. Past het niet meer? Wil je het graag voor een leuk prijsje verkopen? Schrijf je dan in voor een verkooppakket van Kinderkledingbeurs De Maanen. De beurs wordt gehouden in gebouw de Akker (Leger des Heils)aan de Reehorsterweg 88 in Ede.

Ga naar www.kledingbeurs-demaanen.jouwweb.nl/ en vul tussen maandag 5 maart en zondag 25 maart het online inschrijfformulier in. Uit alle aanmeldingen worden 100 verkopers gekozen die kleding in mogen leveren na aankoop van een verkooppakket.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij de beurs op vrijdagavond 20 april van 19.30u tot 21.30u. Je vindt daar een ruime keuze voor de zomeroutfit van je kinderen. Deze kledingbeurs staat bekend om het enorme aanbod en de lage prijzen. Ook wordt er steeds meer merkkleding verkocht.

In onze ruime locatie in de Akker is het fijn winkelen. De kleding is strak neergelegd en overzichtelijk per maatgroep ingedeeld.

Kijk voor meer informatie en het online inschrijfformulier op www.kledingbeurs-demaanen.jouwweb.nl/ Like en volg onze facebooksite KledingbeursDeMaanen . Dan mis je onze leuke acties niet!

De Akker, Leger des Heils, Reehorsterweg 88, Ede

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden