Mantelzorg serie in 6 delen: Ik ben er ook nog! – De Mantelzorger centraal

Foto: Ede.nieuws.nl

Malkander biedt vanaf 14 maart samen met trainer Ellen Vredevoort de 6-delige serie ‘Ik ben er ook nog! De Mantelzorger centraal’ aan. De nadruk ligt op het oefenen en versterken van een positieve mentaliteit met ruimte voor de lach en ontmoeting met elkaar. Deze interactieve bijeenkomsten, speciaal voor mantelzorgers, vinden plaats op zes woensdagmiddagen van 14:00-16:30 uur in Buurtcentrum De Kolk.

Verbonden en opgevrolijkt

De mantelzorgers die vorig jaar deelnamen voelden zich gesterkt, verbonden met anderen en opgevrolijkt. 88% van hen beveelt de serie aan. C. Keizer zorgt voor haar man en vindt de serie “een echte opkikker. Proberen samen sterker te zijn. Het gaf me een opgewekt gevoel.” “Het geeft je nieuwe inzichten. Je leert lotgenoten kennen. Het doorbreekt geijkte banen,” geeft E. van Slegtenhorst aan, mantelzorger van haar zoon.

Mantelzorg

Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving. Dus voor familie, vrienden, buren of andere naasten. Juist omdat mantelzorg zo vanzelfsprekend wordt geboden is het belangrijk zo nu en dan tijd te nemen om de focus te verleggen naar jezelf.

Levenslessen uit het hart

Ellen Vredevoort werkt o.a. als communicatie- en taaltrainer en schrijver. Daarnaast is ze mantelzorger. Ellen werkt graag met humor, wat de bijeenkomsten licht houdt, zonder oppervlakkig te worden. Ze weet een positieve stemming te brengen en heeft als doel: mantelzorgers bemoedigen, sterken en meer levensplezier brengen. Geen theoretische lesjes, maar levenslessen uit het hart.

Data: 14, 21, 28 maart, 11, 18, en 25 april. Allen van 14.00 – 16.30 uur.

Waar: De Kolk, Schaapsweg 7A, 6713 BA Ede

Kosten: € 45 (voor 6 workshops)

Aanmelden tot 4 maart bij Malkander: 0318-208080, [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden