VoorleesExpress zoekt coördinatoren

Foto: Ede.nieuws.nl

Stapt u op de VoorleesExpress Ede? VoorleesExpress Ede zoekt voor januari 2018 enthousiaste coördinatoren en voorlezers.

VoorleesExpress is een project waarbij kinderen met een taalachterstand wekelijks worden voorgelezen door vrijwilligers. Als coördinator begeleidt u 5 voorlezers en “hun” gezinnen. U bezoekt elk gezin drie maal en zorgt voor een goede afstemming tussen gezin en voorlezer.

Gitaar spelen en lezen

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken. Daaruit krijgt u een indruk van het werk (zie Flyer Coördinatoren) en leest u belevenissen van coördinator Annelies. Zij beschrijft vol enthousiasme wat ze zoal heeft meegemaakt in de 20 weken van het coördineren. Haar stuk heet: “Belevenissen van een coördinator”. Wilt u meer sfeer proeven en voorvallen uit de praktijk lezen? Snuffelt u dan eens in onze Nieuwsbrieven onderaan onze website. www.voorleesexpress.nl/locatie/ede

Mogelijk zijn de Nieuwsbrieven per januari 2018 niet meer zichtbaar. Dan kunt u ons een e-mail sturen om voorbeelden op te vragen ([email protected]) .

Aanmelden kan via www.voorleesexpress.nl/locatie/ede met de knop “Meld je aan als vrijwilliger”. Marouska Soltveit neemt daarna contact met u op. Zij nodigt u uit om op korte termijn een intakegesprek te voeren.

Schrijf je mee bericht: Roerink

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden