Lezing over: Surfen op het internet

Foto: Ede.nieuws.nl

Presentatie door de HCC! Senioren Academie op woensdagmiddag 1 november 2017 vanaf 13:30 uur in Het Kernhuis te Ede. Hoe werkt het, hoe doe ik dat veilig en……… hoe bewaak ik mijn privacy.

Het internet maakt tegenwoordig vast onderdeel uit van ons bestaan en is niet meer uit ons leven weg te denken. Bijna alle informatie die je zoekt, is op het Wereldwijde Web te vinden en informatie-uitwisseling gaat veelal via het internet.

Telebankieren is al heel gewoon en een afspraak maken met je huisarts of een herhaalrecept aanvragen, begint steeds meer regel dan uitzondering te worden. Daarmee worden we ook steeds afhankelijker van het internet en er zit natuurlijk ook een keerzijde aan.

Het wordt steeds moeilijker om de juiste informatie te vinden en het gezegde is niet voor niets: “Jij bepaalt wat je zoekt; Google bepaalt wat je vindt”.

De presentatie van het onderwerp “Surfen op het Internet” bevat tal van adviezen met betrekking tot veiligheid en privacy maar er worden ook veel tips en trucs aangereikt hoe je slim kunt zoeken en hoe je voorkomt dat je “verdwaalt” in de veelheid van informatie.

Iedereen die een PC, laptop, tablet of smartphone (iPad of iPhone) heeft zou deze presentatie moeten bijwonen.

De HCC! Senioren Academie ziet u graag op haar bijeenkomst op woensdagmiddag 1 november 2017 vanaf 13:30 uur in Het Kernhuis, Parkrand 60 te Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden