Start nieuwe seizoen Repair Café Ede bij de Meerpaal

Foto A.de Bruin
Foto: Ede.nieuws.nl

Eerstvolgende repair café Ede op donderdag 14 september bij buurthuis de Meerpaal.

Na een zeer succesvol seizoen staat de eerste bijeenkomst van het Repair Café Ede weer gepland op 14 september bij buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1 in Ede.

We beginnen hier om 13.00 uur en de eindtijd is gesteld op 15.30 uur. Elke derde donderdag van de maand vindt het repair café bij de Meerpaal plaats. Onze deskundige reparateurs gebruiken hun kennis om kapotte elektrische apparaten en kleding weer een tweede leven te geven. Computers, laptops en telefoons worden niet gerepareerd. Onze mensen slagen er in om 80% van de aangeboden elektrische apparaten weer een tweede leven te bezorgen.

Van onze klanten verwachten wij dat ze bij de reparatie aanwezig blijven om zo ook enige kennis van het repareren op te doen. Om onze kosten te bestrijden vragen wij een vrijwillige bijdrage ook als de reparatie onverhoopt niet mocht slagen. Met deze bijdragen houden wij het repair café in stand.

Voor de locatie de Meerpaal zoeken we nog naar uitbreiding van technische reparateurs en kledingherstellers. Woont u in Ede Zuid schroom dan niet om u als reparateur of kledinghersteller op te geven bij de Meerpaal.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden