“Kira’s family”, honden- uitlaatservice & dierverzorging

Foto: Ede.nieuws.nl

Sinds juni is Ede een nieuw opgerichte onderneming rijker, “Kira’s family”, honden- uitlaatservice & dierverzorging. Bertine de Pater-Jacobsen is deze onderneming gestart vanuit haar passie voor dieren, jarenlange ervaring en haar eigen honden.

De onderneming draagt de naam van een van haar eigen honden. “Kira’s family”, is er voor iedereen die niet voldoende tijd of gelegenheid heeft om de hond uit te laten of hem een geweldig uitje gunt. Daarnaast biedt Kira’s family complete dierverzorging aan huis tijdens afwezigheid of ziekte.

“Kira’s family”, biedt inwoners van Ede, Bennekom en Lunteren de mogelijkheid om hun hond te laten spelen en wandelen in een kleine groep.

De honden krijgen zo de aandacht die zij verdienen. Wandelen en spelen in een groep levert veel plezier en ontspanning, maar ook een goede bijdrage aan een positieve gedragsontwikkeling van de hond. De groepjes worden zorgvuldig samengesteld aan de hand van ras, geslacht, leeftijd, grootte en gedrag.

Een individuele wandeling is ook mogelijk. Deze wordt ingericht naar wens van de eigenaar en de behoeften van de hond. Deze wandelingen zijn geschikt voor bijvoorbeeld oudere honden, pups, of loopse teefjes.

Door dierverzorging aan huis kunnen eigenaren op vakantie, terwijl hun huisdieren in hun vertrouwde omgeving verzorgd worden, wat voor veel dieren prettig is.

Meer informatie over “Kira’s family”, werkwijze en tarieven zijn te vinden op de website www.kirasfamily.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden