Deniz Arslan en Vincent Wammes aan de slag bij datacenter DCVALLEY

Foto: Ede.nieuws.nl

Per 1 juni zijn Deniz Arslan als Commercieel Manager en Vincent Wammes als Managing Director aan de slag gegaan bij DCVALLEY. Beiden hebben ruime ervaring in de datacenterbranche.

DCVALLEY bouwt een state-of-the-art, duurzaam datacenter centraal in Nederland op bedrijventerrein BTA12 tussen Veenendaal. Met de bouw zet het bedrijf de eerste stap om de meest geavanceerde, toekomstbestendige datacenters in Europa te bouwen met open technologie.

De start van de bouw is gepland in september van dit jaar en de oplevering in 2018. Het gaat om een unieke faciliteit. Het datacenter wordt aangesloten op de warmtekoudeopslag (WKO) op BTA12 en draagt bij aan de duurzame energietransitie van de regio. Op dit moment bouwt DCVALLEY aan een team van commerciële en technische professionals. Project Developer Fius van Laar is blij met de aanstelling van Deniz en Vincent. “DCVALLEY is de opstartfase voorbij. We gaan door met de ontwikkeling en verwachten dat Deniz en Vincent bouwen aan een stevige organisatie.”

Deniz Arslan

Deniz heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in PR, marketing en sales. Eerst als communicatieadviseur en later als Commercieel Manager. Hij brengt een enorme ervaring met betrekking tot regionale en nationale datacenter diensten mee. Deniz: “Het sterke aan dit nieuwe datacenter is dat het naast de state-of-the-art techniek en duurzaamheid ook een belangrijke centrale functie in de regio en in Nederland gaat vervullen. We merken in de markt dat veel ondernemers zich aangesproken voelen door de centrale locatie en concurrerende positie ten opzichte van de Randstad.”

Vincent Wammes

Vincent is sinds 1995 actief in de branche. Vanaf de vroege dagen van het internet bekleedde hij diverse functies bij ICT-bedrijven en datacenter providers. De laatste 16 jaar vervulde hij diverse commerciële rollen in de datacenter industrie. Ook was hij de laatste jaren Manager Sales en lid van het Management Team van Interxion Nederland, één van de grootste spelers op het gebied van datacenter diensten in Europa. Verder was hij actief als zelfstandig commercieel consultant op het gebied van software- en datacenterdiensten. In de aanloop naar de bouw adviseerde hij het projectteam van DCVALLEY. Vincent: “Met dit centraal in Nederland gesitueerde datacenter gaan we de regio versterken. Dat is aantrekkelijk voor ondernemers uit de regio, maar ook voor nationale en zelfs internationale bedrijven. De ambities van DCVALLEY zijn groot.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden