Eerste fase Business Event 2017 zit erop

Foto: Ede.nieuws.nl

Alweer voor de 13 maal heeft de Voordracht commissie van het Business Event gemeente Ede zich gebogen over de vraag welke bedrijven in aanmerking komend voor de felbegeerde nominatie.

De voordracht commissie bestaat uit Alan Geensen, Wulf van Laar, Rolv Elverding, Martin Kraaijenvanger, Ina Baar, Jeroen Heiblom, Pieter Kool, Peter Broens, Petra Schoen, Helen van de Oever en Michiel Dekens. Het werk van deze commissieleden zit er voor editie 2017 weer op. Afgelopen woensdag 24 mei presenteerden zij een het resultaat van maandenlange voorbereidingen aan de jury, in de vorm van een lijvig juryboek.

Deze zal in de komende periode een selectie kunnen maken uit drie categorieën: Jonge Ondernemer/Onderneming van het Jaar, categorie MKB en Detailhandel en categorie Grootzakelijk. In elke categorie zullen drie bedrijven worden genomineerd.

Jury

De deskundige jury, onder leiding van notaris Sjirk Bijma, staat voor een lastige taak de komende periode. De jury zal de kandidaten nauwkeurig toetsen aan de criteria voorwaarden en een bezoek afleggen bij potentiële genomineerden. Bijma zal hierbij worden ondersteund door Rachel Dibbets, Roel Kremers, Dirk Jan van den Brink en Winfred Ortse.

Award uitreiking

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden