Marlies Graveland: nieuwe eigenaar bij RUIG

Foto: Ede.nieuws.nl

Sinds kort heeft RUIG drinks & bites er een nieuwe eigenaar bij: Marlies Graveland-Koenders neemt het stokje over van Marten. Daarmee zijn vanaf nu Luuk Eggels, Marlies Graveland-Koenders en Rob Koenders de trotse bezitters van de Edese trendy horecagelegenheid.

Marlies is geen onbekende van RUIG. Ze is de vrouw van Rob, en ook eigenaar van Q’s Poolcentrum en TeaFreaks. “Bij RUIG ben ik verantwoordelijk voor de administratie, marketing en sta ik op vrijdag- en zaterdagmiddag achter de bar. We zijn een team met elk verschillende kwaliteiten. Een win-winsituatie in het belang van onze gasten.” De stoerheid van RUIG blijft natuurlijk hetzelfde, de vrouwelijke touch van Marlies zorgt voor de nodige nieuwe finetuning.

RUIG is nu anderhalf jaar geopend en het drietal merkt dat steeds meer vaste bezoekers de zaak weten te vinden. Eggels, die het vaakst in de zaak te zien is: “We zien ook dat klanten elkaar gaan kennen. Er ontstaan onderlinge contacten. Erg leuk.” Ook de hamburger dag op woensdag krijgt steeds meer bekendheid. Dit is een daghap voor 10 euro, inclusief friet en salade.

Het drankaanbod van RUIG is een weloverwogen keuze van het team. ”Natuurlijk kunt u bij ons genieten van frisdranken en diverse (Belgische) bieren, maar onze wijnkaart is echt speciaal. In samenwerking met Wijnwinkel Heeren van de Wijn bieden wij 22 soorten, zowel wit, rood als rosé. En ook diverse soorten gin-tonics, die komende zomer op het terras veel voorbij zullen komen.”

Marlies: ”Sowieso zoeken wij, waar dit past bij onze bedrijfsfilosofie, bewust de samenwerking met collega-ondernemers. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Keurslager Martin ter Stege hier vlakbij. Elke laatste zondag van de maand organiseren we hier een barbecue. Voor 12,50 euro kunt u onbeperkt genieten. Naast dat de gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van het aanbod, is RUIG altijd op zoek naar beleving en actie. Rob Koenders: “Op (koop)zondag 21 mei (van 15.00 – 20.00 uur) organiseren we hier pal voor de deur een modeshow met het laatste kledingaanbod van Only For Men.” Marlies lachend: “En dan showt onze Luuk kleding op de catwalk.”

RUIG beschikt over 54 zitplaatsen. Eten aan de bar is ook altijd mogelijk. Eggels: “In overleg verzorgen we zakelijke borrels of verjaardagsfeestjes hier in de zaak. Vraag gerust naar de mogelijkheden.”

RUIG-drinks & bites. Brouwerstraat 13b, 6711 AS Ede. Telefoon: 0318-628226. E-mail: [email protected] Internet: www.ruigede.nl www.facebook.com/RuigEde

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden