Voor een goede start van uw vakantie, kom naar The Read Shop Lunteren

Marcel van der Slik
Foto: Ede.nieuws.nl

The Read Shop in Lunteren wordt al vier jaar succesvol gerund door Marcel van der Slik en zijn vrouw Astrid. Ze kenmerken zich doordat ze persoonlijk contact met de klanten vooropstellen

.

Persoonlijke benadering

Marcel vertelt: ‘’Wat wij belangrijk vinden is dat onze klanten zich welkom voelen. Dat we het gezellig met elkaar hebben en dat niets moet en dat alles mag. We kiezen dan ook altijd voor de persoonlijke benadering en we maken graag een praatje met onze klanten.’’ Hij hoopt zo dat klanten met een tevreden gevoel weggaan en graag weer terugkomen.

Foto van Marcel van der Slik

Achtergrond

‘’Vier jaar geleden hebben mijn vrouw en ik de zaak overgenomen. Mijn vrouw was al werkzaam in de winkel. Het was wel spannend, we hebben dit gedaan middenin de crisisperiode. Maar we hebben altijd een duidelijk doel voor ogen gehad; we hadden allebei het gevoel dat we er iets van konden maken. En dat gevoel was juist.’’
The Read Shop

 

Bij The Read Shop kun je terecht om -de naam zegt het eigenlijk al- je boek te kopen. Daarnaast is er ook een groot aanbod aan tijdschriften. Verder worden er kantoorartikelen en cadeauartikelen verkocht.

Er is een VVV-servicepunt aanwezig waar je terecht kunt met al je vragen.

Ook is er een PostNL punt inclusief postbussen. ‘’We hebben geprobeerd een zo gezellig mogelijke indeling van de winkel te maken. En volgens mij zijn we hier in geslaagd’’, zegt Marcel met een glimlach op zijn gezicht terwijl hij de zaak rondkijkt.
De gezellige The Read Shop van Marcel en Astrid vind je op de Dorpsstraat 119-121 in Lunteren.

Interview Kelly ter Velde. Foto’s Chris Ouboter

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden