Webshop Fietsenwinkel opent fysieke winkel

Foto: Ede.nieuws.nl

Als je bij fietsenwinkel.nl alleen nog aan online denkt, heb je het mis. Het bedrijf kent tegenwoordig al bijna 30 winkels met een test circuit en ruim 200 servicepunten door heel Nederland. Fietsenwinkel.nl groeit hard en opent een winkel in Ede en wel in het pand waar voorheen Fietscity Ede gevestigd was.

De grootste en goedkoopste fietsenwinkel van Nederland, fietsenwinkel.nl, opent op vrijdag 14 april een winkel in Ede. Een unieke fiets ervaring in de winkel met testcircuit.
Als je bij fietsenwinkel.nl alleen nog aan online denkt, heb je het mis. Het bedrijf kent tegenwoordig al bijna 30 winkels met een test circuit en ruim 200 servicepunten door heel Nederland.

 

De winkel in Ede is gelegen aan de Telefoonweg 131. Met de courante fietsmodellen op voorraad biedt de winkel de mogelijkheid om onder meer de ongekend populaire e-bikes uit te proberen.
Fietsenwinkel.nl groeit hard en het bedrijf wil haar klanten zowel online als offline de beste service bieden. In de winkel in Ede kun je rustig je fiets uitproberen, daarnaast wordt je deskundig geadviseerd door een van de e-bike specialisten. In de winkel in Ede staan verschillende testfietsen klaar voor een proefrit. Heb je een mooie fiets uitgezocht? Dan wordt deze direct voor je besteld.
Adres: Telefoonweg 131, Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden