Topslager Arie van Leeuwen uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Luxe Sierschotel

Topslager Ab van Leeuwen Lunteren.
Foto: Ede.nieuws.nl

Op de VAS-beurs (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) in Amsterdam is Topslager Arie van Leeuwen uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Luxe Sierschotel. Zijn inzending is beoordeeld met de hoogste waardering van 100 punten. Uit handen van John Bakker, bestuurslid van de VAS, heeft Arie de prachtige beker in ontvangst genomen.

Vanuit heel Nederland waren er inzendingen voor deze creatieve rubriek, maar de jury gaf de hoogste waardering van alle inzendingen aan Arie die daardoor tot Nederlands kampioen is gekroond!

Een enthousiaste Arie: “Dit is een prachtige hoofdprijs, om trots op te zijn! Een bekroning op mijn werk. Als specialist in exclusieve en luxe hapjes moet je creativiteit en perfectie in je vingers hebben. Deze creaties zijn breed inzetbaar, van een borrel tot een bruiloft, maar ook voor bedrijfsfeestjes, catering, verjaardagen en andere gelegenheden. Uw feest krijgt een bijzondere uitstraling, is gegarandeerd geslaagd en uiteraard behoort bediening tot de mogelijkheden. Op onze website vindt u een selectie van het aanbod. Neem contact op of kom naar onze slagerij en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!”

Topslager Ab van Leeuwen.

Molenparkweg 1, 6741 ZP Lunteren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden