Fijnste Broeken Weken bij Ter Horst van Geel

Foto: Ter Horst van Geel

Modezaak Ter Horst van Geel staat van 28 maart tot en met 8 april helemaal in het teken van de broek. Tijdens de Fijnste Broeken Weken genieten klanten van vele voordelen: ze kunnen hun broek gratis laten vermaken en krijgen 10 euro korting als ze een gebruikte broek inleveren. Alle ingezamelde broeken gaan naar het Leger des Heils.

“Een passende broek vinden is soms best lastig”, zegt Wilna de Heus van Ter Horst van Geel. “Tijdens de Fijnste Broeken Weken helpen we onze klanten aan de perfecte broek. En tegelijkertijd zetten we ze in het zonnetje.” Op dinsdag, donderdag en zaterdag kunnen klanten bijvoorbeeld aanschuiven bij een high tea in alle filialen.

‘Broek op maat’

Tijdens deze weken kunnen klanten hun nieuwe broek gratis laten vermaken. Wilna: “Soms pas je een mooie broek die nét te lang is. Dat is jammer. In de Fijnste Broeken Weken ga je met een broek op maat naar huis: letterlijker dan dat kan niet!”

Voor het goede doel

Daarnaast geeft Ter Horst van Geel een korting van 10 euro op een nieuwe broek. Maar daar moeten klanten wel iets voor doen… Een oude broek inleveren die schoon en draagbaar is. Ter Horst van Geel start net zoals vorig jaar de Broek voor een Broek-actie: in alle filialen staan Leger des Heils-inzamelboxen. De broeken worden gedoneerd aan het goede doel. Wilna: “Iedereen heeft thuis wel een aantal ongebruikte broeken in de kledingkast liggen. Met deze actie willen we die een nieuwe ‘eigenaar’ geven.”

Het is niet de eerste kledingactie die de winkel organiseert. Eerder doneerde Ter Horst van Geel al flink wat broeken en jassen aan het goede doel. Ralph Looij van Leger des Heils ReShare: “We zijn erg blij met deze actie. Ter Horst van Geel kwam zelf met dit initiatief, fantastisch! We gaan er weer voor zorgen dat de broeken een goede bestemming krijgen.”

Bron: Ter Horst van Geel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden