Juwelier Jacques Ploeger staat voor kwaliteit en vakmanschap

Foto: Juwelier Ploeger

In Ede, vindt u een grote verscheidenheid aan winkels en uitgaansgelegenheden. Juwelier Ploeger is met zijn fraaie juwelierszaak in het gezellige centrum van Ede gevestigd. Samen met zijn vrouw Gesina, leidt Jacques Ploeger al sinds 1985 dit succesvolle bedrijf. De stijlvolle etalages tonen u een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan sieraden en horloges.

Zowel Jacques Ploeger als zijn vrouw hebben een neus voor exclusiviteit, hetgeen terug te vinden is in de steeds wisselende huiscollectie. Juwelier Ploeger staat voor niet alledaagse, maar toch betaalbare kwaliteit. De oplages zijn gering, dus u vindt altijd een exclusief sieraad van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. De sieraden die u bij Juwelier Ploeger koopt zijn altijd voorzien van een keurmerk.
Horloges nemen een speciale plaats in bij Juwelier Ploeger.
Dat heeft een goede reden: hij heeft het vak in Zwitserland geleerd, de bakermat van de beste horloges ter wereld. Alle technische expertise heeft hij in huis.

Juwelier Ploeger is een begrip in Ede en omgeving en onderscheidt zich van anderen. Door de combinatie van vakmanschap en kwaliteit en een vleugje eigenzinnigheid in een ongedwongen sfeer met de nodige humor is het een uniek bedrijf in Ede.

Naast alle specialisaties op technisch gebied, het repareren van horloges, klokken en het ontwerpen en repareren van sieraden kun je bij Juwelier Ploeger, trouwringen aanschaffen die geheel naar eigen wens zijn vormgegeven.

Zelden gaat er een standaardmodel de winkel uit. Vele paren zijn je al voor gegaan. Tot grote tevredenheid.

Bij de opbouw van de collecties wordt geselecteerd op kwaliteit en net even dat andere. Eenheidsworst kan iedereen verkopen, maar iets aparts, daar gaat het om. Met veel kennis van zaken wordt je geadviseerd. Daar staat de jarenlange ervaring borg voor. Aftersales is geen probleem: ook die discipline wordt beheerst.

Een ander servicepuntje: kun je niet op de reguliere openingstijden? Dan maken we een afspraak. Kan ook op zondag, hoeft niet. Maar door de week ’s avonds. Kunnen we het makkelijker maken?

 

http://www.juwelierploeger.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden