Ontwikkeling nieuwbouw huurwoningen in Ede

Foto: EdeVredehorst

Komend najaar worden er 24 nieuwbouw huurwoningen gerealiseerd in Ede. In het plan Hollandse Linde is in totaal ruimte voor 53 woningen, waarvan bijna de helft beschikbaar zal zijn voor de verhuur in de vrije sector.

De woningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen, waarvan diverse zijn voorzien van een dwarskap. Alle woningen zijn gas-loos, energiezuinig en hebben een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. De woningen worden vooraf gefabriceerd en slechts met zeven verkeersbewegingen gebouwd. De bouwtijd is hierdoor kort, wat de woningen, naast het duurzame karakter, kenmerkt. De eerste woningen worden eind dit jaar opgeleverd.

Het plan ‘Hollandse Linde’ is gelegen in de wijk Veldhuizen op de voormalige plek van het winkelcentrum ‘de Lindenhorst’. De invulling van deze inbreidingslocatie geeft de wijk Veldhuizen een kwalitatieve impuls. Het plan wordt gekenmerkt door de hoogwaardige kwalitatieve geveluitstraling, groene opzet, centrale buitenruimte en naastgelegen wadi’s.

Voor meer informatie over de huur van deze nieuwbouw huurwoningen: https://www.newomijvastgoed.nl/woningen/ede-katenhorst-1506

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden