Dé tegelzetter in Veenendaal: Corné van den Brink

Foto: Brink©

Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken wilt kopen, wordt één ding al snel duidelijk: nieuwe tegels uitkiezen is best moeilijk.

Niet alleen moeten de tegels aansluiten bij uw nieuwe meubilair, maar ook bij de rest van het huis. Bovendien heeft u ook altijd te maken met een budget. Ruime keuze en de mogelijkheid om de tegels vooraf eens te bekijken is dan geen overbodige luxe. Gelukkig is dat allemaal mogelijk bij ons. Wij durven namelijk te zeggen dat wij dé tegelzetter van Veenendaal zijn. Lees verder en kom erachter waarom dit zo is.

Waar u op moet letten bij het kiezen van tegels

Tegels beslaan vaak grote oppervlakten zoals de vloer en de muren. Ze bepalen daardoor al snel het aanzicht en de sfeer van de complete ruimte. Het is daarom verstandig om op de volgende zaken te letten wanneer u tegels uitkiest voor uw badkamer of keuken.

Het materiaal

Dit kan een groot effect hebben op het effect dat u probeert te bereiken. Zo is terracotta zeer geschikt voor landelijke keukens en past marmer bijvoorbeeld bij luxe uitstralingen.

De kleur

Dit moet passen bij de rest van uw interieur, maar ook bij de sfeer die u probeert te creëren.

Gaat u voor donkere kleuren of lichte kleuren? Dit is een belangrijke keuze.

De structuur

Dit is natuurlijk vooral belangrijk voor vloertegels. Met gladde tegels is het mogelijk om uit te glijden, zeker als nu met natte schoenen binnen komt. Een wat ruwere structuur kan dan handig zijn om ongelukken te voorkomen.

Complete montage van uw badkamer

Als tegelzetter uit Veenendaal helpen wij u natuurlijk met uw tegels. Maar als we toch al bezig zijn met uw tegels, is het net zo handig als we ook meteen de rest van uw badkamer monteren. U bent dan in één keer klaar met alles. Daarom helpen wij u niet alleen met het uitkiezen, leveren en plaatsen van uw tegels, maar zorgen we er ook voor dat al het badkamermeubilair gemonteerd en aangesloten is. U hoeft dan alleen nog maar te genieten.

Kom naar de showroom in Veenendaal

Als tegelzetter in Veenendaal kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes. In de mooie, uitgebreide showroom kunt u tegels bekijken in daglicht en avondlicht. Met een ruim assortiment is er voor iedere smaak de juiste tegels te vinden. Ook voor die van u. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over welke tegels het best bij uw situatie passen? Neem gerust contact met ons op.

Advertentie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden