Zomerfair op Landgoed Hoekelum

Foto: Differenzz Events

Op zondag 25 augustus is het volop genieten van de mooie Zomerfair onder de bomen van Landgoed Hoekelum in Bennekom. Ontdek talloze kramen met een divers en mooi aanbod, geniet bovendien van het lekkere eetplein en livemuziek, divers kindervermaak en natuurlijk de mooie omgeving. Differenzz Events organiseert deze fair tijdens dé feestweek van de gemeente Ede, de Heideweek. Kom jij ook?

Genieten onder de schaduw van alle bomen
De Zomerfair organiseert Differenzz op het terrein van Boerderij Hoekelum waar je heerlijk schaduwrijk kan rondlopen. Over het hele terrein zijn mooie kraampjes opgesteld waar je een gevarieerd aanbod aantreft. Van (kinder)kleding tot accessoires en van lekkernijen om mee naar huis te nemen tot woondecoratie in verschillende stijlen. Tussen 12.30 en 14.00 uur kan je bovendien de Heidehoogheden ontmoeten, die met luid tromgeroffel arriveren!

Lekker eetplein met live muziek
Op het eetplein kan je even rustig zitten en genieten van de diverse gerechten die de fooddeelnemers ter plekke voor je klaarmaken. Vanaf 12.00 uur is er bovendien livemuziek op het eetplein. Kortom, ga lekker onder de bomen zitten met een hapje & drankje en geniet van de gezellige sfeer.

Leuk voor de kinderen!
Ook aan de kleintjes heeft Differenzz gedacht, want er zijn diverse kinderactiviteiten. Bijvoorbeeld ponyrijden (als het niet te warm is voor de pony’s natuurlijk), kinderworkshop, schminken en de huifkartocht door het bos van Landgoed Hoekelum. Neem dus gerust de kinderen mee! Houd er rekening mee dat voor sommige activiteiten een kleine bijdrage gevraagd kan worden.

Gratis entree
De Zomerfair bezoek je op zondag 25 augustus gratis. Kom je met de auto? Dan parkeer je op het parkeerweiland voor € 5,-. Je betaalt gelijk bij aankomst aan 1 van de parkeerwachters. Tussen 10.30 en 17.00 uur ben je welkom op het terrein van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122 in Bennekom. Meer informatie lees je op www.differenzz.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden