Startersdag 2019 Ede – Meer weten over het starten van een bedrijf, dan is dit de ultieme kans

Foto: LSFotografie

Of er ondernemers zijn in Ede, jazeker! Dat is gebleken uit de cijfers van Zakelijkgroeien.nl. De hoeveelheid ZZP’ers heeft een aantal van 5300 ZZP’ers dat is 4.78% van de bevolking. De aantallen van ondernemers groeien. En de werkeloosheidspercentage daalt sterk. De startersdag op 5 juni wordt speciaal georganiseerd om de ondernemers uit Ede en omstreken te helpen bij het starten van een eigen bedrijf.

Tekst gaat onder de video verder

Op woensdag 5 juni 2019 organiseert startersdagen.com samen met Gemeente Ede, Interpolis en Rabobank het gratis kennis-, inspiratie- en netwerkevent. Het event vindt plaats in het gemeentehuis van Ede. Deze avond is speciaal bedoeld voor ZZP’ers, starters en small business ondernemers die uit de omgeving van Ede komen. Gedurende de hele avond zullen landelijke en regionale kennispartners klaar staan om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. Of juist inspirerende tips te geven.

Programma
Het programma bestaat uit een voorprogramma en een hoofdprogramma. Het voorprogramma start om 17.30 uur. Tijdens het voorprogramma kunt u genieten van een heerlijk broodjesbuffet. Ook kunt u deelnemen aan speeddatesessies en Toets de haalbaarheid van je plan sessies. In het hoofdprogramma kunt u deelnemen aan 2 seminars ronde. Tijdens de avond kunt u ook nog luisteren naar een keynote speaker. Wat plaats zal vinden halverwege de avond. En in gesprek gaan met de deelnemende standhouders.

Aanmelden
Voor het gratis aanmelden en meer informatie kunt u deze link bezoeken. www.startersdagen.com/ede2019.
Locatie
Raadhuis Ede
Bergstraat 4
6711 DD Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden