Paasfair op 2e Paasdag op het Landgoed Hoekelum Bennekom

Foto: Differenzz-Event

Gezellige fairs in gemeente Ede!
Ook dit jaar worden er weer leuke evenementen georganiseerd in de gemeente Ede. Neem bijvoorbeeld de verschillende fairs op het mooie Landgoed Hoekelum in Bennekom! Op 2e Paasdag staat op het Landgoed de Paasfair van Differenzz Events op het programma. Een mooie fair met talloze kraampjes, lekker eetplein en leuk kindervermaak.

Je bezoekt de fair gratis op maandag 22 april van 10.30 tot 17.00 uur op het terrein van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122 in Bennekom.

Meer dan 90 kraampjes op het hele terrein
Over het hele terrein van Boerderij Hoekelum ontdek je tijdens de Paasfair genoeg kraampjes. Loop de hele route zodat je niks mist. Het organiserende Differenzz Events heeft namelijk weer een uitgebreid aanbod van kraamhouders geselecteerd met mooie producten. Je shopt niet alleen (kinder)kleding en accessoires, maar ook allerlei soorten woondecoratie, beautyproducten en zelfs aan mooie kwaliteitsproducten voor huisdieren is gedacht. Vergeet ook vooral niet langs de kraampjes te gaan waar ze lekkere etenswaar verkopen, zoals ambachtelijke droge worst, verschillende smaken fudge, de unieke honingrum likeur en zelfs échte Franse limonade.

Shoppen, eten, drinken & live muziek
Tijdens de Paasfair shop je niet alleen, maar kan je ook volop genieten op het eetplein met het diverse aanbod van de foodtrucks. Ga lekker zitten en geniet ondertussen van instrumentale muziek met een mooie zangstem erbij. Het eetplein vind je midden op het terrein en is dus niet te missen. Neem gerust de tijd om de Paasfair te bezoeken, want het terrein is groot!

Creatieve kinderworkshop en schminken!
Ook voor de kleinste bezoekers zijn er leuke dingen te doen. Zo kunnen de kinderen zich bijvoorbeeld als echte prinses laten schminken, maar is er ook een leuke paasworkshop voor de creatievelingen. Voor een klein bedrag kunnen de kinderen deelnemen aan de workshop, maar er zijn natuurlijk nog meer kinderactiviteiten.

Gratis entree!

Kom je op 2e Paasdag (maandag 22 april) tussen 10.30 en 17.00 uur naar de Paasfair bij Boerderij Hoekelum in Bennekom? De entree is gratis! Kom je met de auto, dan betaal je € 5,- op het parkeerweiland. De parkeerwachters wijzen je dan netjes een plekje.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden