Laat de liefde gevangen nemen in de koepelgevangenis in Arnhem

Foto: Prison Experience

Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar wij van Prison Experience creëren tijdens Valentijn voor de derde keer op rij een sfeervolle en romantische setting.

Onder het mom ‘Gevangen door de liefde’ bieden wij verliefde stelletjes een unieke kans om Valentijnsdag te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem. Je kunt je samen met je geliefde een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een heerlijke romantische maaltijd.

Mini concert Jan Vayne
Aanvang om 17:45 uur. Om 18:00 uur zal de avond beginnen met een mini concert door niemand minder dan Jan Vayne. Na het prachtige pianospel worden de koppels begeleid naar hun eigen cel om te genieten van een driegangen menu.

Kleinschalig en intiem
Hoewel de koepelgevangenis in Arnhem 206 cellen heeft is er maar plek voor slechts 25 stellen. Net als de twee voorgaande jaren houden wij vast aan die 25 stellen. De liefde is iets intiems en een kleinschalig evenement past dan ook veel beter.

Reserveren
Iedereen die ‘gevangen wil worden door de liefde’ kan zijn plek veilig stellen door te reserveren op https://prisonexperience.nl/valentijn/. Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 150,00 per stel. Dit is inclusief entree, mini concert Jan Vayne, diner en drinken. (Sterke dranken zijn niet aanwezig).

Alle informatie over deze bijzondere Valentijn actie en andere activiteiten in de koepelgevangenis in Arnhem zijn te vinden op www.prisonexperience.nl.

Prison Experience
Prison Experience is een bedrijf dat gevestigd zit in de koepelgevangenis in Arnhem. Zij hebben een tweetal volwassen- en een kinderescaperoom. Zij organiseren spellen, rondleidingen en bedrijfsuitjes. Tevens bieden zij complete arrangementen aan inclusief eten en drinken. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bieden wij weer onderdak aan wandelaars.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden