Edenaar Niels Warnaar startte op zijn 15e een eigen bedrijf

Foto: Ede.nieuws.nl

Afgelopen week is de redactie van Ede.nieuws.nl op bezoek geweest bij Niels Warnaar, Niels had ons nieuwsgierig gemaakt over zijn bedrijf Ranking-IT. Tekst gaat onder de video verder.

Toen Niels 14 was wilde hij graag geld verdienen maar dat was moeilijk, van zijn ouders mocht Niels nog geen bijbaan want, school gaat voor.

Maar hij bleef niet bij de pakken neerzitten en besloot op internet te kijken of hij hier en daar wat kon verdienen. Toen hij na een paar maanden nog niet zoveel had verdiend, besloot hij toch door te gaan, maar dit keer serieuzer.

SEO (ranking op Google) en video editing

Omdat hij op beide gebieden inmiddels al veel geleerd had zette hij daar op in. Voor SEO rekende hij per zoekterm een tarief in plaats van een contract waarvoor de klant soms duizenden euro’s p/m betaalt. Voor video editing kon hij een ruime service aanbieden, zodat de klant precies de video kreeg zoals gewenst.

Een paar maanden later deed hij mee aan een wedstrijd

De wedstrijd ging om een video te maken voor een invloedrijke Amerikaanse ondernemer: Grant Cardone. De ondernemer was erg onder de indruk en Niels won met deze  wedstrijd  een leuk bedrag.

Niels besloot om het gewonnen geld te investeren en deel te nemen aan een (sales) Mentorship van Grant Cardone om beter verkoop skills te krijgen. Hierdoor kwam hij ook in een netwerk groep en kreeg een hij daaruit weer zijn volgende klanten.

Na deze mooie start kon Niels zijn eigenbedrijf opzetten, maar op zijn 15e was er wel hulp van zijn ouders nodig om de inschrijving bij de Kamer van koophandel te kunnen doe.

Vol trots ging hij daarna met zijn vader naar een conferentie in Las Vegas om zijn netwerk uit te breiden en om de mensen daar te ontmoeten.  Nadat Niels weer met meer ervaring thuis kwam kon hij kijken hoe hij zichzelf kon gaan verbeteren.

Niels deed inmiddels al klussen voor meerdere bedrijven. Inmiddels heeft Niels ontslag genomen bij de supermarkt en is Ede weer een jonge ondernemer rijker in de IT Branche.

https://www.youtube.com/watch?v=Ije8zWeq36E

Op de bovenstaande link kunt u Niels zijn Amerikaanse avontuur bekijken.

https://www.ranking-it.co

[email protected]

+31 611 838 099

Ranking IT is ook op Linkedin, Facebook

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden