Ondernemer met onroerend goed?

Foto: Alfa

Kom dan naar de bijeenkomst Duurzaam Vastgoed op 8 november!

Is duurzaamheid een juiste investering? Om deze vraag te beantwoorden organiseren Alfa Bennekom, Barneveld en Amersfoort-Nijkerk donderdag 8 november een bijeenkomst in het kader van Duurzaamheid en Vastgoed. Jij als ondernemer bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Met de komst van het Nationale Klimaatakkoord is het thema duurzaamheid actueler dan ooit en iets waar je als ondernemer niet omheen kunt. Maar wat betekent dit voor jou als eigenaar of (ver)huurder van onroerend goed? Waar begin je en wat levert het op?

Bij Alfa zijn we al enige tijd bezig met deze vragen. Samen met een aantal van onze partners delen wij graag onze kennis en ervaring tijdens deze bijeenkomst.

Programma 8 november 2018

14:30 uur:  Ontvangst

14:50 uur:  Opening door Erik Langerhuizen (Alfa Accountants en Adviseurs)

Wet en regelgeving rondom duurzaam vastgoed door Peter Wijntjes (DuurzaamGebouw)

Financiële en subsidie mogelijkheden door Jorian Blom (Alfa Consultants) en Pim Boonekamp (ING Bank)

Nieuwe ontwikkelingen door Jeroen Broersma (Madaster)

16:30 uur:  Afsluiting met ruimte voor discussie door Dietrick Kroneman (projectleider                     Duurzaamheid Alfa Accountants en Adviseurs)

Aansluitend kan er tijdens een gezellige borrel nog even worden nagepraat met de sprekers en collega-ondernemers. De bijeenkomst eindigt om 17.30 uur.

Locatie

De Fietser Akulaan 2 6717 XN  Ede

Aanmelden

Benieuwd hoe we onze maatschappij samen duurzamer kunnen maken? Meld je aan via www.alfa.nl/bennekom! Collega-ondernemers zijn ook van harte welkom. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wij kijken uit naar je komst!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden