Tijd voor de 3e Winterfair bij Kasteel Hoekelum

Foto: Ede.nieuws.nl

Alweer voor de 3e keer organiseert Differenzz Events de Winterfair op het terrein van Kasteel Hoekelum. Op zaterdag 4 en zondag 5 november ben je weer welkom om deze gezellige fair te bezoeken. Tussen 10.30 en 16.00 uur ontmoet je op beide dagen genoeg deelnemers met een divers aanbod. Bovendien kan je gelijk een kijkje nemen in het kasteel en koetshuis, want ook daar ontdek je genoeg deelnemers.

Genoeg deelnemers per dag
Op zaterdag 4 en zondag 5 november ontmoet je meer dan genoeg deelnemers. Differenzz Events heeft weer een geweldig divers aanbod geselecteerd. Van kleding tot beautyproducten en van food tot woonaccessoires. Genoeg voor urenlang shop- en inspiratieplezier. Promotauzeer tijdens het shoppen met een hapje en drankje op het eetplein en geniet gelijk van de live muziek.

Een kijkje in het kasteel en koetshuis
Alle deelnemers zijn verspreid over het buitenterrein, maar ook in het kasteel en koetshuis zijn genoeg deelnemers te ontdekken. Neem dan gelijk even de tijd om alle mooie, authentieke details in het kasteel te bewonderen.

Winterfair, voor het hele gezin
Dankzij het ruime en diverse aanbod van alle deelnemers is de Winterfair voor iedereen leuk; van jong tot oud en voor ieders smaak en wensen. Je bent dus op zaterdag 4 én zondag 5 november welkom tussen 10.30 en 16.00 uur. De entree is gratis. Parkeren op het parkeerweiland kost voor de hele dag € 5,-. Wil je meer informatie? Kijk dan op: www.differenzz.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden