Deuren sportaanbieders open bij Beweegmaand senioren

20 sep , 8:46 Sport
240919oktober beweegmaand senioren
Steeds meer sportaanbieders hebben een speciaal sportaanbod voor senioren. Dat is een mooie ontwikkeling. Daarmee wordt een leven lang sporten met een divers aanbod steeds meer realiteit. Om senioren met dat aanbod kennis te laten maken, heeft Sportservice De Vallei in oktober de Beweegmaand voor senioren. Diverse aanbieders uit de gemeente Ede zetten hun deuren open en ook aan alle MBVO-lessen van de organisatie kan gratis worden deelgenomen.
In samenwerking met verschillende sportverenigingen en andere sportaanbieders is de Beweegmaand mogelijk gemaakt. Er is voor iedereen wel een activiteit in de buurt. In het aanbod onder andere koersbal, gymnastiek, yoga, dans en diverse soorten balsport. Ook de herfstkleuren fietstocht op woensdag 2 oktober 2024 maakt onderdeel uit van de Beweegmaand.
Gezond, gezellig en leuk
Al het aanbod is er op gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Daarnaast biedt sport een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten. Sporten en bewegen is bovenal gezellig en leuk. Deelname aan activiteiten is vrijblijvend, het verplicht tot niets. Uiteraard hopen we dat deelnemers een passende sport vinden en blijven sporten en bewegen.
Overzicht aanbod
Het overzicht van het aanbod is te vinden op de website van Sportservice De Vallei via sportservicedevallei.nl/beweegmaand. Wie kennis wil maken met iets ui het aanbod, of daar graag meer informatie over wil, kan contact opnemen met de contactpersoon van de sport- of beweegaanbieder. Die staan bij het overzicht vermeld.
Meer informatie
Voor deelname aan het de MBVO-lessen of andere vragen kan contact opgenomen worden met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar [email protected].