Open dag Stal Veldhoeve in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Stal Veldhoeve, de veelzijdige africhting/pensionstal en manege in Lunteren bestaat in 2017 10 jaar, alle reden voor een feestje en om alle paardenliefhebbers in de omstreken uit te nodigen voor een uniek kijkje in onze stal.

Op zaterdag 24 juni bent u van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om zelf te beleven wat wij allemaal te bieden hebben. Er is een gevarieerd programma voor jong en oud met diverse leuke activiteiten.

Zo geven wij een demo paardrijles zodat u inzicht krijgt in de manier waarop wij lesgeven.

Grandprix amazone Aimee Weise zal een dressuur clinic/show verzorgen met 2 amazones op friese paarden in de hogere dressuur.

Een aantal mooie tinker dekhengsten zullen zich laten zien alsmede ook onze eigen goedgekeurde hengst Jelani’s Ikenna Legacy of Chakotay (Ike). Aansluitend zal zijn eerste nakomeling in de ring verschijnen.

Monique Bijl zal met de goed gekeurde tinker hengst Bing een prachtige kür rijden op Z nivo.

Er is ook een workshop Paarden Coaching waarin Hennie laat zien hoe zij volwassenen en kinderen kan helpen bepaalde angsten te overwinnen of zelfverzekerder te zijn met behulp van een paard.

Gedurende de dag zijn er verschillende (gratis) doorlopende activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en een leuke speurtocht. Er is een paarden osteopaat waar u vragen aan kunt stellen en die uitleg geeft over hoe osteopathie kan helpen als uw paard niet goed in zijn vel zit.

Kom koopjes scoren bij de outlet met verschillende ruitersportartikelen of win een leuke prijs in de loterij. Op het gezellige horecaplein kunt u terecht voor een drankje, of een lekkere snack en kunt u genieten van een gratis heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers.

U bent van harte uitgenodigd om op deze dag langs te komen. Wij kijken ernaar uit! Kijk voor meer informatie en het programma op www.stalveldhoeve.nl

Adres: Stal Veldhoeve, Bisschopweg 17-A, 6741 LC Lunteren

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden