Vier zilveren medailles voor synchroonzwemsters Polar Bears

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag 17 juni hebben de synchroonzwemsters uit Categorie 2, AGE II en Senioren in ons eigen bad, zwembad de Peppel, de uitvoeringswedstrijd gezwommen.

Bij deze wedstrijd werden alle soli, duetten en ploegen van het district voor een jury gezwommen. De jury beoordeeld de uitvoeringen in de diverse (leeftijds)categorie├źn.

Bij categorie 2 hebben Elise en Celine heel mooi gezwommen. Samen met Terra, als reserve, hebben ze de zilveren medaille behaald met hun duet.

Tess is in AGE II ook tweede geworden met haar solo. Tevens heeft ze de zilveren medaille verdiend met de techniek (over het hele jaar). Ilyana heeft met haar sierlijke solo een mooie 7e plaats behaald. De vierde zilveren medaille was voor Dita en Tess, bij het onderdeel AGE II-duetten.

De Seniorengroep met hierin Britt, Mahres, Aafke, Selena, Elke, Aline, Kim en Joannieke hebben super netjes gezwommen en zij hebben een 4e plaats behaald.

Zaterdag 1 juli worden alle uitvoeringen van dit seizoen nogmaals gezwommen op de jaarlijkse afsluitdag! Dit vindt plaats in zwembad de Peppel te Ede vanaf 13.30 tot circa 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De toegang is gratis.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden