Groot Ginkelse Loop op zaterdag 17 juni 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Voor de negentiende keer organiseert atletiekvereniging Climax op zaterdag 17 juni de Groot Ginkelse Loop. Een loopevenement voor zowel wedstrijdlopers als recreanten.

Iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen wijze genieten van de prachtige omgeving en het mooie parcours door natuurgebieden als de Edese heide en de Planken Wambuis. Door de verschillende afstanden (5, 10.5 en 21 km) is de drempel niet te hoog. Dus ook voor recreanten een fantastische loop.

De Groot Ginkelse Loop is een gezellig evenement; niet te druk, goed bereikbaar en met ruime parkeermogelijkheden. Alle afstanden worden gelopen over één ronde en bijna overal kun je kiezen uit een verhard of een onverharde deel van de weg (of fietspad).

De start vindt plaats bij ’s Heeren Loo Midden Nederland, voorheen De Hartenberg, Apeldoornseweg 60 in Wekerom (provinciale weg N304 tussen Ede en Apeldoorn). De 10.5 km start om 10:00 uur, de 5 km om 10:05 uur en de halve marathon (21.1 km) om 10:15 uur. Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 juni 20:00 uur alleen online via www.grootginkelseloop.nl. Bij inschrijving tot en met donderdag 8 juni worden startnummer en evt. chip per post verstuurd. Tussen 9 en 16 juni is het inschrijfgeld € 3,00 hoger en worden startnummer en evt. chip niet meer verstuurd. Die kunnen dan alleen op zaterdag 17 juni in de foyer van de kerk worden afgehaald. Minimumleeftijd is bij 5 km is 8 jaar, 10,5 km 10 jaar en 21,1km 16 jaar.

Annuleren kan tot en met 8 juni. Het inschrijfgeld zal dan onder aftrek van € 2,50 administratiekosten worden verrekend. Bij annulering na 8 juni vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld meer plaats.

Voor meer informatie zie www.grootginkelseloop.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden