Harskamper Hans Minnen snel in Puch klasse

AVU Foto-2017
Foto: Ede.nieuws.nl

Hans Minnen heeft afgelopen winter besloten van race klasse te veranderen. In plaats van de scooters, komt de Harskamper nu uit in de Puch klasse.

“Reden van de wijziging is dat het aantal deelnemers bij de scooters terug was gelopen. In de winter al veel bezig geweest. En daar ben ik goed uitgekomen. Twee weken geleden waren de wedstrijden in Berghem, de plek waar ik vorig jaar wat botbreuken opliep. Nu wist ik tegen de verwachting in direct twee wedstrijden te winnen.”

“Afgelopen weekend stond Assen op het programma. Tijdens de kwalificatie liep het al lekker. Ik wist in de laatste ronde de snelste tijd neer te zetten. In de eerste race had ik kopstart. Ik had ook een volger. Het was een nek-aan-nek race. In de laatste ronden geleed hij van de baan en wist ik deze race te winnen”, kijkt Minnen terug.

“In de tweede race weer een kopstart. Het duurde niet lang tot ik werd ingehaald. Ik moest mijn concurrent laten gaan. Uiteindelijk was er een tweede plaats. Ik ben wel totaal winnaar geworden van deze dag en nam ook de eerst prijs mee naar Harskamp. Op Tweede Pinksterdag staat Staphorst op het programma”, besluit Hans Minnen.

AVU Foto-2017

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden