Joram van de Bospoort verbetert clubrecord hoogspringen uit 2001

Foto: Ede.nieuws.nl

Bij de competitiewedstrijd voor CD junioren in Gendringen verbeterde Climax-atleet Joram van de Bospoort (op archieffoto) zaterdag het uit 2001 daterende clubrecord bij het hoogspringen voor junioren C. Céline van Heerikhuize haalde een aantal seconden af van het clubrecord op de 1000 meter voor meisjes junioren D.

Joram van de Bospoort sprong met 1,85 meter een fenomenaal nieuw clubrecord bij het hoogspringen voor junioren C. Al vroeg in het outdoor seizoen maakt Joram indruk door met een sprong over 1.85 meter de prestaties van Bob Altena uit 2001 en Tim Bluekens uit 2012 uit de boeken te werken. Daarnaast wist hij de 800 meter en het verspringen op zijn naam te schrijven. Céline van Heerikhuize haalde met een tijd van 3:10,52 minuten een aantal seconden af van het clubrecord op de 1000 meter voor meisjes junioren D.

In Gendringen behaalden zowel de eerste teams van de jongens C en de meisjes D junioren een tweede plaats in de poule. Eerste plaatsen op de onderdelen waren er voor Céline van Heerikhuize, Dorine van Leeuwen en Joram van de Bospoort.

Atletiekvereniging Climax, Gert Beuving, Public

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden