Gouden dag voor Turnclub P.i.T Lunteren tijdens clubteams

PiT Lunteren
Foto: Ede.nieuws.nl

Afgelopen zaterdag vonden de regionale clubteam wedstrijden plaats in Amersfoort. P.i.T was met 5 teams vertegenwoordigd waarvan 3 teams naar het goud grepen, 1 team naar het zilver en 1 team werd respectievelijk 5e.

Het team van de voorgeschreven oefenstof D1 bestond uit Nathalie Haanstra, Femke Brouwer en Lieke van Cleef. Deze meisjes moesten het opnemen tegen oudere turnsters met een hoger niveau. De turnsters zaten niet heel lekker in de wedstrijd, maar sprongen wel knap voor het eerst over de Pegasus. Dit team werd 5e.

Het team N3/N4 bestond uit Jaƫl Zuidema, Lieke Snoijink, Emma van Eden en Steffanie Bos. Daantje de Vries kon helaas niet deelnemen vanwege een blessure, maar was wel aanwezig om haar team te supporten. Mooie oefeningen vlogen ons om de oren en dit team kreeg dan ook verdiend het zilver omgehangen.

Het team supplement E werd vertegenwoordigd door Nienke Ditewig, Shin van Voorthuizen, Kim Butz en Noa Mae Blackwell van OKV Harmelen. Zij presteerden allen goed op de toestellen waar zij werden ingedeeld. Ook dit team mocht op het hoogste podium plaatsnemen.

Team supplement C bestond uit Sofie Radstaake, Marleen Epskamp, Ilse Heuseveldt, Kiara Muller en Sofie van Elst. Dit team turnde op alle 4 de onderdelen sterk en stonden na 1 wedstrijd eerste in de tussenstand. Er moesten echter nog 4 teams turnen in de ronde daarna, maar zij gingen er niet voorbij.

Team supplement A/B had pittige concurrentie, maar onze Britt Keizer, Rosan Schrama en eerstejaars junioren Olivia van den Heuvel en Marit van Rabenswaaij lieten zien als team niet te breken te zijn. Vooral op sprong en brug turnden zij sterke oefeningen. Tina Hooijer is helaas geblesseerd maar was aanwezig als supporter. Ook dit team sloot deze fantastische dag af met goud.

Turnclub P.i.T Lunteren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden